A tapasztalataim alapján elmondható, hogy elég gyakoriak a párkapcsolatokban, élettársi kapcsolatokban, házasságban  történő megcsalások. Legyen szó egy éjszakás kalandokról vagy huzamosabb ideig a meglévő kapcsolat mellett folytatott és titkolt kapcsolatokról akár több kapcsolatról is párhuzamosan. Magánnyomozó irodám eddig minden esetben megnyugtató információt, bizonyítékot bocsátott a megbízó rendelkezésére a hűség igazolására vagy annak cáfolatára. 

Több esetben örömmel tudathattam a megbízóval,hogy a beszerzett információk, bizonyítékok alapján párjában megbízhat, a párja hűséges. Természetesen számtalan olyan eset is adódott,ahol a megbízó gyanúja igaznak bizonyult. Mi minden esetben tényeket közlünk és a különféle információkat, bizonyítékokat dokumentált formában a megbízó rendelkezésére bocsájtjuk. 

Amennyiben új kapcsolata van kialakulóban és szeretné tudni,hogy megbízhat-e jelöltjében vagy már régóta meglévő partnerének hűségét,megbízhatóságát szeretné ellenőrizni magánnyomozó irodám az ön rendelkezésére áll.